Z loňské modelářské výstavy. Foto: Ilona Kaulfuss
Výlety

Proboštov – V průběhu nadcházejícího víkendu 13.-14. dubna se v Proboštově koná tradiční Všeobecná modelářská výstava. Na sále restaurace Sokolovna budou opět k vidění modely aut, letadel, vojenské techniky nebo lodí. Návštěvníci mohou také obdivovat sběratelské kolekce, historické hračky a další zajímavé ukázky práce modelářských nadšenců.

Akci pořádá Severočeský letecký archiv Teplice ve spolupráci s Obcí Proboštov a restaurací Sokolovna. Mezi doprovodnými akcemi je i letos zařazený workshop, modelářská burza a na programu nechybí ani oblíbené ukázky RC modelů. Návštěvníci se mohou také zapojit do divácké soutěže a rozhodnout „O nejlépe provedeném modelu“ bez ohledu na kategorii.

Zájemci o vystavování mají možnost přinést své exponáty v pátek 12. dubna od 17-20 hodin, případně následující den před zahájením výstavy. Pro veřejnost se akce koná v sobotu od 9-17 hodin a v neděli od 9-14 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru