Kolem děkanského kostela se bude cvičit jóga, odehraje se kakaový ceremoniál
Přijďte na zajímavou akci.
Co se chystá

Most – Na místě protkaném úžasnou atmosférou se v sobotu setkají milovníci jógy, spirituálního světa a všeho krásného. Koná se zde Festival s láskou k sobě.

Na prostranství u kostela s výhledem na Kavárnu v Duchu jsou od pátečního večera připraveny prodejní stánky. Seženete v nich spoustu zajímavých bylin, koření, ale i třeba šaty z mušelínu. Kavárna v Duchu se postará o nejmlsnější jazýčky a žíznivé krky. Hlavní program se ale bude točit kolem zdraví. „Podobné festivaly jsem viděla v jiných městech a jednoho krásného dne jsem se probudila s tím, že bude skvělé jej zorganizovat i v Mostě. Před kostelem je krásný prostor, je zde mnoho stromů, které poskytují příjemný stín, takže se budeme podle toho přesouvat, aby při cvičení nikomu nesvítilo slunce do očí,“ láká návštěvníky jedna z pořadatelek Irena Kociánová.

Lektorů jógy se vystřídá hned několik, první lekce se uskuteční už v 10 hodin dopoledne s Jarmilou Válkovou. Následovat bude její přednáška na téma nauky o životě, tedy ajurvédy.
Odpoledne se vystřídají u předcvičování Míša Kovalová s Ditou Brabcovou. „Zacvičit si mohou i kolemjdoucí, které atmosféra nadchne. Cvičební podložky budou k dispozici, pokud si někdo chce přinést svou, samozřejmě může. Je jedno, zda bude cvičit poprvé, nebo máte roky zkušeností, jóga je vhodná pro všechny,“ dodává Dita Brabcová.

Mezi třetí a čtvrtou hodinu bude o porodech a všem kolem nich bude povídat dula Sandra Vetešníková. Od čtyř se opět bude předcvičovat jóga, tentokrát s Veronikou Levojevič. Po této lekci už bude festival provázet hudba. „Připraven je také speciální kakaový ceremoniál. Je potřeba se na něj kdykoliv během dne přihlásit ve stánku duly Sandry Vetešníkové. Pro lepší prožitek je vhodné si přinést vlastní hrníček,“ vysvětluje Irena Kociánová. Celý krásný den zakončí svým koncertem Marie Tilšarová s kapelou & Kdo Jsme My.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru