Eva Burešová zahájí soubor koncertů s názvem Saturday Nights. Zdroj: FB Evy Burešové
Co se chystá

Most – Už příští sobotu budou zahájeny společenské večery v hotelu Cascade s názvem Saturday Nights. Večery pořádá statutární město Most, které láká na zvučná jména českých zpěváků a zpěvaček.

První večer bude v sobotu 13. ledna patři zpěvačce Evě Burešové, bronzové slavici roku 2022 a hvězdě řady seriálů. Vystoupí také chomutovská hudební kapela API Rock, v jejímž podání zazní řada známých hitů.

Společenský sál se otevírá ve 20 hodin, přičemž hlavní koncert začíná ve 21 hodin. Zábava pokračuje do 1 hodiny ráno. Evu Burešovou vystřídá v sobotu 27. ledna zpěvačka Marta Jandová s kapelou 3D. 

V únoru bude sál hotelu Cascade patřit stříbrné Superstar Šárce Vaňkové (10. 2.) a 24. února vystoupí skvělý zpěvák, herec a v neposlední řadě i tanečník Roman Vojtek.

Vstupné k sezení činí 200 Kč a na stání 150 Kč. Dostupnost vstupenek lze ověřit na telefonním čísle: 773 689 056, ale rezervace není možná. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru