Ilustrační foto
Co se chystá

Most - Centrum Europe Direct Most oznamuje spuštění bezplatného kurzu německého jazyka určeného pro veřejnost. Kurz je zaměřený na ty z vás, kteří chtějí získat základní znalosti tohoto jazyka.

  • Datum konání: 22. května až 13. června 2024

Je pro vás připraveno osm 90minutových výukových lekcí, které zahrnují konverzační a gramatická témata. Lekce se budou konat dvakrát týdně, s první výukovou hodinou začínající ve středu 22. května 2024. Výuka bude probíhat v odpoledních hodinách v budově Vysoké školy finanční a správní v Mostě. Kurz bude přizpůsoben úrovni znalostí účastníků, a bude kladen důraz na praktické použití jazyka a konverzací.

Pro přihlášení do kurzu stačí zaslat e-mail na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Přihlašování bude spuštěno v pondělí 13. května v 10:00 hodin.

V e-mailu uveďte své jméno a kontaktní údaje. Jako předmět zprávy uveďte název kurzu „Šprechtíme Evropou 2024“. Účastníci budou vybíráni podle pořadí přihlášení, minimální věk účastníků je 15 let. 

Těšíme se na vaši účast a společné zdokonalování vašich jazykových dovedností!

Pro další informace kontaktujte:

  • Soňa Tóthová – IC Europe Direct Most
  • Telefon: 602 338 121
  • e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru