Mostecká slavnost se letos uskuteční 13. a 14. září. Foto: město Most
Co se chystá

Most – Mostecká slavnost pro letošní rok dostane do varu snad úplně každého. Město zveřejnilo v neděli večer téměř kompletní program. A jestli už loni fanoušci jásali, že to snad nemůže být lepší, tak se mýlili. Protože letos nechybí nejzvučnější jména, která lákají na festivaly. Dejte si proto do kalendáře termín Mostecké slavnosti – pátek, sobota 13. a 14. září!

Město zveřejnilo zatím koncertní program v prostoru u Děkanského kostela. Vystoupení jsou rozplánována opět na třech pódiích, rozdělena jsou tak, aby si přišli na své fanoušci různých žánrů i věkových kategorií. Další doprovodné akce a hlavně informace ohledně tradičního průvodu z centra Mostu zveřejní město později. 

Dle odhadů loňskou slavnost navštívilo cca 40 tisíc návštěvníků. Posílena bude opět hromadná doprava, připravena budou záchytná parkoviště. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru