Foto: Záchranáři v akci, OC Olympia Teplice
Co se chystá

Teplice – V obchodním centru Olympia Teplice mohou návštěvníci v sobotu 18. května zažít den záchranářů a vyzkoušet si jejich práci na vlastní kůži. Záchranáře v akci pořádá OC Olympia Teplice již 20. rokem a letošní program začíná venku před centrem ve 13:00 a končí v 17:00 hod. Vstup je samozřejmě zdarma.

Odpoledne plné zážitků, vzrušení, nových zkušeností a dovedností nabízí 20. ročník Záchranáři v akci. Olympia Teplice společně se složkami Integrovaného záchranného systému připravily rodinný program, který se věnuje bezpečnosti na silnicích a první pomoci. Hlavní částí programu bude ukázka vyproštění zraněných osob po autonehodě. Během programu budou ukázky dvě, první ve 14:00 hod, druhá v 15:30 hod.

„Jsme rádi, že můžeme být už 20 let součástí této osvětové akce. Práce záchranářů si nesmírně vážíme a je důležité, aby o jejich profesionalitě a odvaze věděla široká veřejnost. Celý program je navíc koncipován tak, že se návštěvníci dozví řadu informací o bezpečnosti a prevenci, navíc zábavnou formou, díky které vzbudíme zájem zejména u dětí.“ doplňuje marketingová manažerka obchodního centra.

Stačí si vyzvednout uvnitř centra v blízkosti infostánku hrací kartu, nasbírat 6 razítek na soutěžních stanovištích, zajít s vyplněnou hrací kartou na stanoviště městské policie a děti dostanou jejich první řidičský průkaz. Malý dárek děti čeká i na každém soutěžním stanovišti. Navíc na prvních 200 návštěvníků čeká dárek v podobě stíracího losu od s.Oliver se slevou až 30 % na nákup.

Jako další zpestření se návštěvníci mohou naučit, jak správně postupovat při pomoci druhým a při volání na linku 155, uvidí ukázku práce se záchranářskými i policejními psy, kocourem Preventistou, zažijí automobilový a cyklistický trenažér nebo si prozkoumají vlastní otisky prstů. Pro zájemce je připraven let vrtulníkem, letenku si můžete už nyní koupit za zvýhodněnou cenu na www.flyheli.cz.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru