S Denisou Biskupovou se diváci setkávají v roli Martiny ze seriálu Jedna rodina. Foto: TV Nova
Co se chystá

Most – Tváře televizní obrazovky míří za svými diváky. Vaření s vítězem kulinářské soutěže MasterChef Česko, autogramiády, rozhovory s oblíbenými herci, hudební vystoupení, kvízová show Na lovu a bohatý doprovodný program – to vše čeká diváky na celkem dvanácti zastávkách letní putovní show Den s Novou. Svou narozeninovou šňůru TV Nova odstartuje v 9 hodin 1. června v Mostě na 1. náměstí.

Letní jízdu pak TV Nova zakončí 21. září v Praze. Seznam všech zastávek včetně detailního programu diváci naleznou na stránkách nova.cz. Vstup na akci je zdarma.

„Mám velkou radost, že po delší době zase vyrážíme za našimi diváky. Projedeme celou republiku a pevně doufám, že přivezeme velkou porci zábavy pro všechny,“ říká Daniel Grunt, generální ředitel TV Nova.

Do Mostu za fanoušky dorazí mimo jiné Vavřinec Hradílek. Foto: TV Nova

Pavel Zedníček, Lucie Vondráčková, Eva Holubová, Martin Dejdar, Robert Jašków, Adam Mišík, Vojtěch Vodochodský, Patricie Pagáčová a spousta dalších herců z oblíbených seriálů Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2, Jedna rodina nebo Specialisté. S těmi se diváci budou moci v rámci narozeninové jízdy TV Nova setkat, pořídit si společnou fotku, získat autogram. Celodenním programem provedou moderátorské dvojice známé z Televizních novin, Snídaně a dalších publicistických a zpravodajských pořadů TV Nova.

Slavné světové i tuzemské písně zazpívají Anička Slováčková, Milan Peroutka, Martin Schreiner nebo Šárka Vaňková. Vítěz loňského MasterChef Česko Honza Albrecht přímo před diváky na místě uvaří svá oblíbená jídla.

Diváci si budou moci ověřit své znalosti a utkat se s Doktorem Vševědem, Panem Lišákem, Kalkulátorem nebo Kvízovou dámou z vědomostní show Na lovu.

Celodenní program zakončí letní kino – diváci se mohou těšit na komedie Franta mimozemšťan nebo Lítá v tom. Po celý den bude probíhat bohatý doprovodný program včetně kreativních dílniček pro děti a nejrůznějších aktivit a soutěží o ceny. Diváci se budou moci vyfotit v původním zpravodajském studiu Televizních novin z roku 1994, nebo sdělit svůj názor na cokoli ve slavné budce VOX populi.

Narozeninová roadshow je dalším z dárků, které si letos TV Nova přichystala pro své diváky. Už v únoru proběhly dny otevřených dveří ateliérů, kde se natáčejí oblíbené seriály Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 nebo Zlatá labuť. Ty byly natolik úspěšné, že se TV Nova rozhodla je zopakovat ještě v průběhu léta. Dalším narozeninovým dárkem byla také mimořádná televizní premiéra série z dílny Voyo Originál Iveta o životě zpěvačky Ivety Bartošové, kterou si nenechalo ujít 28,31 % diváků v cílové skupině 15-54.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru