David Kämpf je v současné době hráčem zámořského klubu Toronto Maple Leafs, hrát však začal u Pirátů Chomutov. Zdroj: město Chomutov
Co se chystá

Chomutov – Oslavy hokejového zlata zdaleka nekončí. Jednotliví hokejisté se totiž rozprchli do všech koutů republiky ke svým domácím klubům a tam, kde jejich kariéra před lety započala. Na "místo činu" se tak vrací i rodilý Jirkovan David Kämpf, který začal s hokejem u chomutovských Pirátů. Dnes od 15 do 17 hodin klub připravil pro fanoušky jeho autogramiádu. A nejen to!

Veřejné setkání s Davidem Kämpfem se uskuteční na Kamencovém jezeře v restauraci Dřevák v pondělí 3. 6. od 15:00 hodin. „Během odpoledne proběhne autogramiáda chomutovského mistra světa, k vidění bude zlatá medaile a na místě proběhne také charitativní aukce, do které se můžou zapojit všichni, neboť platby půjdou lze provést i kartou. Chcete mít jeho podepsanou hokejku, se kterou stvrdil zlato na Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024,    nebo hrané rukavice z Toronto Maple Leafs?" láká sportovní sběratele klub Piráti Chomutov.

Výtěžek z aukce bude rovným dílem rozdělen mezi charitativní dar Davida Kämpfa a druhá půlka poputuje na účet Nadačního fondu Pirátské srdce.

Chomutovský klub je na svého odchovance náležitě pyšný. „Davida vnímáme jako velký vzor pro všechny naše mladé hráče. Ukázal, že cesta na úplný vrchol vede odkudkoliv, když dotyčný tvrdě pracuje nejen v rámci klubu. Rádi bychom nejen našim žákům umožnili setkání s Davidem,“ vysvětlil jeden z důvodů uspořádání setkání s mistrem světa předseda klubu Daniel Badinka.

Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma přes vstupní bránu u Letního kina.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru