Muž odcizil 35 kusů bonboniér, všechny je nacpal do batohu. Když ho chytili, zkusil smlouvat
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Ač byl již za krádež odsouzen, opět muž z Litvínova kradl. Tentokrát v supermarketu v Litvínově, kde měl v oddělení sladkostí odcizit 35 bonboniér, které si ukryl do batohu.

Pracovnice prodejny muže přistihla a chtěla ho zadržet. Ten nejprve smlouval, nakonec se jí vytrhl a z prodejny utekl. Policisté podezřelého záhy vypátrali ve městě a zadrželi ho. Lup již u sebe neměl, stačil ho prodat, komu nesdělil.

Prodejně zanechal škodu ve výši 1 922 korun. Od policie si Litvínovan ve věku 27 let odnesl záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru