V Litvínově musí od čtvrtka zavřít kvůli covidu druhou školku
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Od čtvrtka 14. ledna dochází z rozhodnutí Krajské hygienické stanice k uzavření mateřské školy Laduška v ulici Ladově v Litvínově z důvodu výskytu onemocnění covid-19. Je to nyní druhá školka, která bude zavřená.

Rodiče dětí byli o všech nezbytných informacích zpraveni prostřednictvím e-mailu. Předpokládané datum opětovného otevření je stanoveno na 23. ledna, informovala litvínovská radnice.

Úřad oznámil jen před několika málo dny, že od pondělí 11. ledna je z rozhodnutí hygieniků uzavřena mateřská škola Kaštánek v ulici Bezručova, a to ze stejného důvodu. Předpokládané datum opětovného otevření této mateřinky je stanoveno na 19. ledna. Mateřská škola v ulici Gorkého funguje bez omezení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru