Muž schovával v obchodě jídlo pod bundu. Když ho odhalili, snažil se vše naházet zpět do regálů
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Vyšetřovatel mostecké policie zahájil stíhání 45letého muže z Litvínova a obvinil ho ze zločinu krádeže. Muž měl dle policistů v jednom litvínovském supermarketu odcizit různé potraviny v hodnotě 1 443 korun.

Sýry, máslo a různé oříšky si měl uschovat pod oděv a poté prošel přes pokladní zónu, aniž by za věci zaplatil. Na místě byl zadržen pracovníky marketu.

O několik dnů později zamířil do jiného obchodu v Litvínově. U pokladny platil za colu, pod bundou měl ukrytý salám, různé konzervy a další věci, vše za více než 1 700 korun.

"Jakmile zjistil, že je o jeho osobu zájem, vběhl zpět do prodejny a začal do regálů odhazovat lup. I tak skončil na policii. Za krádeže byl již odsouzen a za tyto delikty, kterých se měl dopustit v době nouzového stavu, může očekávat v případě potrestání daleko přísnější postih," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru