Pokálený muž chodil po městě se staženými kalhotami. Strážníci ho už dobře znají
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Téměř denně dostávají strážníci hlášení o bezdomovci, která si pod přemostěním potoka u Penny marketu u Bílého sloupu opět rozdělává oheň z nanosených odpadků.

V dalších hlášeních lidé poukazovali na to, že chodí po městě s kalhotami staženými pod kolena. Pokaždé bezdomovec od strážníků odmítal větší pomoc. Tentokrát však byl již natolik prochladlý, protože měl oblečení promočené a pokálené, že sám požádal, zda může dostat nějakou pomoc od odboru sociálních věcí.

Strážníci mu tedy domluvili azyl na ubytovně a informovali již zmíněný odbor, který sdělil, že pracovnice donesou na UNO pro tohoto muže čisté oblečení a menší hotovost. Nepořádek pod mostem muž musel nejprve uklidit.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru