Žena dostala v tramvaji pěstí do obličeje a kopanec. Policisté popsali zbabělý incident
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Napadena bývalým přítelem byla mladá žena z Litvínova. Ta nastupovala do tramvaje v Litvínově, když si všimla svého bývalého přítele, který zrovna vystupoval. I on však bývalou přítelkyni postřehl a do tramvaje se vrátil.

Žena se s ním nechtěla bavit, muž byl ale agresivní a ženu měl po předchozí slovní rozepři napadnout i fyzicky a nevadila mu ani přítomnost několika cestujících. "Poškozenou měl opakovanými údery rukou sevřenou v pěst a také jedním kopem nohou udeřit do oblasti obličeje. Při tom ji vulgárně urážel. Když ho okřikli svědci útoku a řidič rychlodráhy, vystoupil z dopravního prostředku a utekl," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Napadená žena byla z místa převezena do zdravotnického zařízení k ošetření. Policisté litvínovského obvodního oddělení muži ve věku 31 let z Litvínova nyní na základě výsledku šetření sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru