Pracovník ostrahy si chtěl přilepšit do rozpočtu, tak místo hlídání kradl
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínovsko - Na povedeného pracovníka ostrahy narazili v jedné firmě na Litvínovsku. Muž ve věku 34 let z Mostu měl na noční směně podstatně změnit svoji pracovní činnost. Místo, aby v objektu hlídal, sám se rozhodl, že si krádeží přilepší do svého rozpočtu.

Věděl, kde si zaměstnanci nechávají klíče od skladu a v době, kdy tam byl sám, využil situace a ze skladu měl odcizit různé nářadí. Hodily se mu brusky, aku šroubovák, lezecká postroj a kufřík s nářadím, vše v celkové hodnotě 16 tisíc korun.

"Brusky si měl odnést po směně domů v batohu, zbytek si ukryl v šatně s tím, že další noční věci odnese. To už ale nestihl a odcizené věci byly nalezeny. Nakonec byly zajištěny i odcizené brusky. Vyšetřovatel mostecké policie Mostečana obvinil z přečinu krádeže a stíhá ho na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru