Most přes Mezibořskou ulici je pryč. Pozor na parkování u nemocnice
Už zmizela část mostu nad Mezibořskou ulicí. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Dělníci dokončili demolici části mostu na Podkrušnohorské ulici v Litvínově, která přetíná Mezibořskou ulici. V dalších dnech bude pokračovat rozebírání železobetonové konstrukce směrem k nemocnici.

Demolice stávajícího mostu a stavba nového nad ulici Mezibořská v Litvínově bude prováděna za úplné uzavírky části místní komunikace Podkrušnohorská v termínu od 29. ledna 2021 do 30. září 2022, s tím souvisejí objízdné trasy, zrušení a přesunutí zastávek městské autobusové dopravy.

Strážníci v minulých dnech průběžně celý den kontrolovali objízdnou trasu vytyčenou kvůli demolici a stavbě nového mostu. Problémy za celý den nenastaly, pouze strážníci museli opakovaně během dne upozorňovat řidiče, kteří chtěli zaparkovat dle zvyku v Žižkově ulici u nemocnice, že je zde značka zákaz zastavení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru