Muž prodával po Litvínově marihuanu. Policisté vědí o desítkách případů
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Pro přečin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy je mosteckou policií stíhán 37letý muž z Litvínova.

"Jak zjistili mostečtí policisté z TOXI týmu při prověřování poznatku získaného při šetření jiného případu, měl Litvínovan v období od konce roku 2019 do současné doby nejméně v 93 případech většinou v Litvínově v místě svého bydliště a na jiných různých předem smluvených místech města Litvínov obstarat a následně prodat osobám z řad toxikomanů nejméně 358 gramů marihuany," uvedla mluvčí policie Ludmila Světláková.

Ve dvou případech drogu zájemcům prodal v Janově na Litvínovsku. Policisté u něj na základě důvodného podezření z páchání trestné činnosti na úseku drog provedli koncem února v bytě v Litvínově domovní prohlídku.

Při ní byl zajištěn sáček a sklenice s obsahem rostlinného materiálu. Podezřelý byl na místě policisty zadržen. I u sebe měl sáček s konopím. Zajištěný rostlinný materiál o hmotnosti 62,3 gramů byl odeslán na Odbor kriminalisté techniky a expertiz k odbornému zkoumání.

Muže vyšetřovatel nyní obvinil z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obviněný Litvínovan je stíhán na svobodě a v případě odsouzení ho může soud poslat až na pět let do vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru