Policista v civilu stál ve frontě na benzínce, když si všiml podezřelé věci u pokladny. Hned zakročil
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Šestadvacetiletý muž z Litvínova údajně našel v Litvínově na trávě cizí platební kartu, kterou si ponechal. Následně s kartou nakupoval v několika případech různé potraviny a tabák. Než mu policista v civilu jeho nakupování překazil.

Poslední nákup, který chtěl realizovat koncem března na jedné litvínovské benzinové čerpací stanici, nedokončil. „U prodejního pultu požádal o pytel tabáku za 399 korun, a když chtěl uhradit nákup opět kartou, tak byl požadován PIN. Ten ale obviněný neznal a vymlouval se. Shodou náhod za ním stál policista v civilu, který si všiml, že na kartě je uvedeno jméno ženy. Muže zadržel a přivolal kolegy,“ uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Platební karta byla zajištěna. Poškozené majitelce karty způsobil škodu ve výši 1 255 korun.

Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Obviněný je vyšetřován na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru