Litvínovští mohou opět rozhodovat, co se ve městě postaví
JEDEN Z NÁVRHŮ CHCE OBOHATIT ZÁMECKÝ PARK O OBLÍBENÝ HERNÍ PRVEK. FOTO: JITKA PAVLÍKOVÁ
Litvínov

Litvínov – V průběhu pondělí 13. března bude spuštěno hlasování pro projekty v Participativním rozpočtu města Litvínova.

V loňském prvním ročníku se při hlasování rozhodlo o realizaci tří projektů. Zatím co edukativní naučné tabule u 3. ZŠ a kuličková dráha u janovské školy dávno dětem slouží, jeden z projektů není dosud dokončen. Jde o molo a lavičky pro Pilařský rybník. Lavičky a lehátka jsou v parku od podzimu, zhotovitel mola zatím čeká na příznivější klimatické podmínky.

Letos budou Litvínované vybírat z více než deseti návrhů. K započítání hlasu v aktuální anketě bude potřeba ověření přes SMS zaslanou na mobilní telefon.
Ve středu probíhalo po celý den natáčení medailonků, které představí jednotlivé projekty. Veškeré aktuální informace ke způsobu hlasování budou dostupné od příštího týdne na webu www.litvinov-nasemesto.cz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru