Spor mezi zahrádkáři skončil zlomeninami v obličeji. Incident měl řadu svědků
ILUSTRAČNÍ FOTO. FOTO: PIXABAY
Litvínov

Litvínov – Spor o zavřená vrata do zahrádkářské kolonie vyvrcholil ve fyzický konflikt. K události došlo v jedné z litvínovských zahrádkářských kolonií.

Nyní policisté z obvodního oddělení Hamr předali sdělení podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví 68letému muži z Litvínova. Stejné rozhodnutí, ale rozšířené o přečin ublížení na zdraví si převzal i 20letý Mostečan. Na konci letošního února v podvečerních hodinách vyjížděli hamerští policisté k oznámenému fyzickému napadení mezi dvěma muži. Nepohodli se v zahrádkářské kolonii, kdy jeden druhému vyčítal to, že neuzavřel příjezdovou bránu. Nejprve si oba podezřelí vyměnili mezi sebou vulgární nadávky. „Hádku se pak zřejmě snažil ukončit Litvínovan tím, že měl zaútočit na mladšího oponenta takzvanou hlavičkou. Ten si to ovšem nenechal líbit. Mostečan podle policistů na oplátku udeřil seniora a způsobil mu zlomeniny v obličeji. Vzájemný konflikt řešili na veřejném místě a před zraky přítomných zahrádkářů,“ doplnil informace policejní mluvčí por. Václav Krieger. Staršímu aktérovi hrozí v případě uznání viny až dvouletý trest. Mladšímu podezřelému pak až o rok delší.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru