Žena se ztratila cestou na zahradu. Došla téměř až k zavřenému dolu Centrum
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Litvínov

Litvínov – Perné chvíle si prožila žena, které se ztratila matka trpící Alzheimerovou chorobou. Svou matku nemohla najít, věděla jen, že by měla být u vraku auta.

Strážníky o spolupráci požádala Policie ČR. Hlídka městské policie se vydala na kontrolu vraku za areálem bývalého dolu Centrum, na který při hlídkové službě nedávno narazila. Na místě pak ztracenou paní strážníci spolu s policisty našli. Paní se v lesním porostu ztratila, když se vydala špatným směrem na svou zahrádku.

Také další případ, který strážníci řešili, se týkal matky a dcery. Dcera požádala městskou policii o pomoc, protože jí matka nebrala celý den telefon a ona měla obavu, aby byla v pořádku. Strážníci se proto vydali k bytu starší ženy. Na zvonění nikdo nereagoval. Zkontaktovali proto sousedku, která měla od bytu starší ženy v sousedství klíče. Když byt otevřela, našli tu společně ženu v naprostém pořádku. Strážníci informovali její dceru. Ta se pak se svou matkou spojila.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru