Zloděj si odnesl pět krabic s autodráhou a poschovával si je v okolí. Autodráhy pak rozprodal
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - V minulosti pětkrát odsouzený 30letý Mostečan si převzal od hamerských policistů hned dvě sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním. Ten měl v úterý násilím vniknout do skladových prostor jisté firmy v Litvínově. Odnést měl pět krabic, které byly naplněny autodráhami v hodnotě přesahující 16 tisíc korun.

Lup byl prý dost těžký, a proto ho podezřelý nejprve poschovával v okolí. Jakmile to bylo možné, autodráhy rozprodal a peníze utratil. O dva dny dříve měl násilím vstoupit do jednoho z litvínovských panelových domů a namířil si to rovnou k technickému skladu čistících a hygienických prostředků.

"Tam Mostečan původně hledal cigarety, protože se domníval, že se jedná o sklad přilehlé večerky. Odnesl pouze poškozenou cylindrickou vložku, kterou po nějaké době vyhodil. Touto vloupačkou a poškozením dveří napáchal pětitisícovou škodu na majetku. Nepoučitelnému lapkovi tak může na kontě přistát v případě uznání viny další až tříletý pobyt ve vězení," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru