Zítra se začne měnit tankodrom, přes který konečně jezdí tramvaje. Ulici Žižkova obsadí pracovní stroje
Výtluky jsou již označené. Foto: jip
Litvínov

Litvínov – Na stavu vozovky v ulici Žižkova, kudy projíždí jak automobilová doprava, tak tramvaje, se podepsal několikaletý nadměrný provoz. Obrovské výtluky nejen podél kolejí z ní dělají doslova tankodrom. V pátek 26. května začnou dlouho slibované opravy.

Ty má na starosti jako investor Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova, a. s. „Opravy potrvají zhruba 14 dní. Omezení provozu bude vždy jen lokální a částečné. Vždy bude průjezdný jeden pruh," potvrdil dopravně-technický náměstek Vladimír Šefr s tím, že výluku tramvajové dopravy nepředpokládá.

K rekonstrukci vozovky chtěl dopravní podnik přistoupit už v loňském roce. Ve chvíli, kdy si vybraná firma přišla zkontrolovat prostor, zjistila, že v přilehlých ulicích Emy Destinové a Haškova a u Nerudova náměstí jiná společnost provádí náročnou rekonstrukci kanalizace. Celá ulice by se proto musela uzavřít, což by způsobilo značné dopravní komplikace. Oprava se tedy odložila na jaro.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru