Opět hoří na skládce Celio. Na místo se sjíždějí hasičská i policejní auta
Kouř nad skládkou Celio je opět vidět z širokého okolí. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Krátce před šestou hodinou večer byl ohlášen požár komunálního odpadu na skládce Celio. Na místě jsou hasiči i policisté.


„Na místě máme zatím dvě policejní hlídky, které monitorují prostor," potvrdil informaci policejní mluvčí Václav Krieger. Podle mluvčího hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje byl s ohledem na počet zasahujících jednotek vyhlášen 2. stupeň požárního poplachu. „Jedná se o požár komunálního odpadu. Na místě zasahuje šest hasičských jednotek a s likvidací požáru pomáhají i pracovníci firmy Celio, kteří na ohnisko navážejí bagrem hlínu," potvrdil mluvčí Petr Pelikus.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru