Přibrzděte na cestě z Litvínova k chemičce. Nová svodidla mají ochránit životy i milionovou investici
Betonová svodidla mají zvýšit bezpečnost cestujících i technologických zařízení. Foto: DP
Litvínov

Litvínov – Řidiči na silnici I/27 mezi Litvínovem a Zálužím musí dnes počítat s drobným zdržením. Dělníci za pomoci těžké techniky podél tramvajové trati instalují betonová svodidla.

Záměrem dopravního podniku je zvýšení bezpečnosti a ochrana rozvodných skříní napájejících trať, které jsou součástí modernizace trati za stovky milionů korun. „Na silnici je omezen provoz z důvodu instalace svodidel z nakladače na určené místo. V daném místě je instalováno dopravní značení, nejedná se tak o omezení po celém úseku z Litvínova do Záluží. Za případné komplikace se omlouváme," informuje Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova.

Nová svodidla budou instalována na třech úsecích. Pokud se nepodaří instalaci dokončit během dnešního dne, musí řidiči s drobným omezením počítat ještě v úterý. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru