Rumun přijel do Litvínova za prací. Po příjezdu zjistil, že pěkně naletěl
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Na litvínovském nádraží vyhledal strážníky Rumun, který přijel do Litvínova za prací. Na nádraží na něj měl čekat zaměstnavatel, po příjezdu ale zjistil, že zřejmě někomu naletěl. Nikdo na něj nečekal. Rumun neuměl řeč, neměl peníze a nikoho v Litvínově neznal.

S hlídkou se dorozumíval pomocí překladače. Muž byl bezradný a zaměstnavatel, který ho do Litvínova vylákal, měl nedostupné telefonní číslo. Strážníci muže převezli na ubytovnu UNO do azylového bydlení, kde strávil noc. Cestu zpět domů do Rumunska si ale musel muž zajistit sám. Ráno ho strážníci jen vrátili z ubytovny zpět na nádraží.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru