Ilustrační foto: MPO
Litvínov

Litvínov – Ke konci října přijali litvínovští policisté několik oznámení o poškozených vozidlech. Ta byla zaparkována na různých místech v centru města. Zajímavé bylo, že automobily měly velmi podobné poškození, a to vrypy v laku, které se táhly od zadní k přední části.

Litvínovští policisté ihned zahájili trestní řízení a začali pátrat po vandalovi. Získali dostatek informací, které je dovedly k 48letému muži. Ten měl klíčem poškrábat 4 vozy značky Škoda a jeden vůz Audi, a tím způsobit hmotnou škodu ve výši 220 tisíc korun. „Muž z Litvínovska měl prý hrozný vztek ze svého života a tímto způsobem si ho chtěl vybít," popsal mužovu výpověď policejní mluvčí Václav Krieger.

Policisté mu předali sdělení podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Za to se může podezřelý v případě odsouzení podívat do vězení až na jeden rok.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru