Foto: HZS Ústeckého kraje
Litvínov

Klíny – Od pondělí do středy se ve Sportareálu Klíny na sedačkové lanovce konal intenzivní výcvik hasičů lezeckých skupin z územních odborů Most, Teplice a Chomutov. Při výcviku se hasiči zaměřili na osvojení si práce ve výšce a nad volnou hloubkou. Cílem bylo provést záchranu osob ze sedačkové lanovky.

Součástí výcviku bylo i prověřovací cvičení, které mělo dva cíle. Nejprve prověřit schopnost spolupráce lezeckých skupin CHS Most, Teplice a Chomutov, včetně jejich součinnosti s obsluhou lanové dráhy. Dále pak zapotřebí prověřit činnost krajského operačního a informačního střediska při povolávání specialistů pro práci ve výškách a nad volnými hloubkami.

 

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru