Kapela Gaia Mesiah s sebou do Litvínova přiveze i dámskou heavy rockovou skupinu The Agony.
Litvínov

Litvínov – Pátek i nadcházející víkend opět nabízí v Litvínově skvělé hudební vyžití. Už dnes večer zavítá do klubu Ponorka písničkách Pavel Čadek, který se doprovází nejen na cello. V hudebním klubu Attic Litvínov rozpálí fanoušky kapela Gaia Mesiah. Rozdílný repertoár tak může navnadit širokou škálu hudebních fanoušků.

Koncert Petra Čadka v rámci Stepní vlk tour začíná v ponorce ve 20 hodin. Pavel Čadek je písničkář doprovázející se na violoncello. Dostal se do povědomí posluchačů jako předskokan Pokáče, Xindla X, Petra Bende, Báry Polákové, Jelena a dalších... Mezi jeho nejznámější písně patří humorné písně 30 (duet s Pokáčem), Prsa (duet s Michalem Horákem od Pana Fenka), Nestíhám, Utekla mi s ajťákem a Nelajkla mi status. V repertoáru má ale i řadu vážných či sentimentálních písní a tak se během koncertů často střídá celá škála emocí.

 

V říjnu 2023 vydal své třetí album Stepní vlk, které vznikalo dva roky a na které fanoušci přispěli více než 400 tisíc korun v rámci crowdfundingové kampaně na Donio. Teď s albem vyráží na turné a na koncertě tedy budete moct slyšet písně z tohoto nového alba, které se svým charakterem a vyzněním poměrně liší od těch předchozích.

Písničkář Pavel Čadek. Foto: Majo Elias

Zcela jiný žánr nabízí sobotní program v hudebním klubu Attic Litvínov, kam přijede v rámci podzimního klubového turné kapela Gaia Mesiah i se svým novým singlem NeNe, který vydala 15. září. 

Už jste přišli této novince na chuť? Divoká kapela Gaia Mesiah rozhodně netrpí nedostatkem energie a po letní festivalové sezóně jede dál na plný plyn. 

V Atticu si během koncert můžete vychutnat další nejnovější hity tohoto tuzemského rockového zjevení. Koncert, který se koná v sobotu 2. prosince, startuje ve 20 hodin, předskokanem je čistě dámská heavy rocková skupina The Agony.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru