Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Už jen několik málo dní mají všichni dobří dárci na to, aby přišli podpořit do Městské knihovny Litvínov záchrannou stanici Falco, která se ročně stará o cca 2000 nemocných a zraněných zvířat. Ve středu sbírka vyvrcholí akcí s názvem Ježaté Vánoce.

Večer věnovaný na podporu záchranné stanice začíná ve středu 6. prosince v 18 hodin. Kdo by se rád zúčastnil besedy s pracovnicí záchranné stanice, jako vstupné přinese např. konzervu pro kočky. Ovšem pozor – nesmí v nich být ryba! Proč? Protože si na nich pochutnají ježci. Ti patří k jedněm z nejčastějších pacientu záchranné stanice. Přinést ale můžete i piškoty a ovesné vločky.

Přispět ale můžete i finančně. A také si za to můžete něco odnést. Litvínovská krajkářka (a zároveň

 Zaměstnankyně knihovny) vytvořila nádherné drhané přívěšky ve tvaru sovičky. Jedna stojí 100 korun. Celý výtěžek z prodeje soviček poputuje na konce ZS Falco.

Co si ještě knihovníci na Ježaté Vánoce připravili? „Těšit se můžete na milá vystoupení hudebníků a drobné pohoštění. Srdečně zveme všechny, kterým není osud zraněných zvířat lhostejný,“ doplnil vedoucí dětského oddělení knihovny Milan Kraft.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru