Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Společný zásah s Policií ČR na janovském sídlišti popsali litvínovští strážníci. Do jednoho z domů v Luční ulici byli přivoláni, protože ve výtahu muž vyhrožoval sebevraždou.

„Na pomoc hlídkám Policie ČR, které řešily sebevraha zaseknutého ve výtahu v ulici Luční, vyjela hlídka městské policie. Na místě policisté a strážníci zjistili, že se ve výtahu zasekl muž, který má u sebe nůž a vyhrožuje sebevraždou. Nůž vzal v bytě u své matky a vydal se za svou přítelkyní, se kterou má dlouhodobé spory," popsala Městská policie Litvínov důvod zásahu.

Nakonec se policistům a strážníkům podařilo výtah otevřít a muže přesvědčit, aby nůž odložil a z výtahu vystoupil. K dalším úkonům ho na služebnu odvezla Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru