Budova, v níž sídlil Finanční úřad. Foto: jip
Litvínov

Litvínov – V březnu budou mít Litvínovští a obyvatelé okolních obcí několik termínů, kdy budou moci vyřídit podání daňového přiznání v budově bývalého finančního úřadu v ulici U Zámeckém parku. Finanční úřad už zde sice nesídlí, ale v daných termínech přijedou pracovníci finanční správy vyřizovat právě daňová přiznání.

Výjezdy pracovníků finanční správy jsou naplánovány na pondělí a střed 13., 18., 20. 25. a 27. března vždy v době od 8.30 do 16.30 hodin.

V únoru žádné termíny vypsané nejsou. Lidé mají samozřejmě možnost si zajet na Finanční úřad do Mostu kdykoliv v úředních hodinách.

Nezapomeňte, že podnikající fyzické osoby, tedy tzv. OSVČ, kterým stát zpřístupnil datovou schránku automaticky ze zákona, musí podávat daňové přiznání elektronicky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru