Ilustrační foto
Litvínov

Horní Jiřetín, Nová Ves v Horách - Město Litvínov informuje, že na silnici číslo III/2541 mezi Horním Jiřetínem a Novou Vsí v Horách dojde kvůli kácení dřeva k úplné uzavírce.

Uzavírka potrvá od 19. února do 3. března, a to vždy od 8 do 16 hodin. Objízdná trasa pro veškerou dopravu bude vedena z Horního Jiřetína po silnici č. III/0133, místní komunikaci Podkrušnohorská a silnici č. II/271 přes Klíny, Mníšek a po silnici č. III/2546 a č. III/2541 do Nové Vsi. Pro opačný směr platí stejná trasa.

V době uzavírky budou na lince 001521 Litvínov - Olbernhau dočasně zrušeny bez náhrady zastávky Hamr,škola; Hamr; Janov; Horní Jiřetín,rozc.0.2; Horní Jiřetín,Triola; Nová Ves v Horách,Mikulovice; Nová Ves v Horách, Mikulovice,u domku a Nová Ves v Horách.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru