Foto: Policie ČR
Litvínov

Policisté mosteckého dopravního inspektorátu se obrací na veřejnost a hledají svědky nehody, ke které došlo v Litvínově.

„Ve čtvrtek 15. února letošního roku jsme v 15:30 hodin přijali oznámení o poškozeném bílém vozidle Hyundai. To bylo zaparkované v Litvínově v ulici Bezručova u čp. 1709. Dosud neustanovený řidič s nezjištěným vozem do tohoto odstaveného automobilu narazil. Neznámý motorista z místa odjel, aniž by splnil zákonnou povinnost a nehodu policistům oznámil,“ popsal událost policejní mluvčí Václav Krieger.

Na zaparkovaném autě dotyčný poškodil zadní levý blatník i zadní nárazník, a tím způsobil několikatisícovou škodu. „Tímto žádáme případné svědky, kteří náraz viděli, nechť se ozvou policistům na lince 158. Tím pomohou s řádným objasněním věci. Děkujeme za spolupráci,“ doplnil mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru