AKTUÁLNĚ: Nová značka varuje řidiče před nebezpečným úsekem. Bude teď méně nehod?
Nová dopravní značka za výjezdem z Litvínova. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov, Meziboří -  Jen necelý týden po poslední vážné nehodě přibyla na silnici mezi Litvínovem a Mezibořím výrazná dopravní značka upozorňující řidiče na nebezpečný úsek.

Značka je v obou směrech: Hned za výjezdem z Litvínova ve směru na horské městečko, stejně tak při výjezdu z Meziboří dolů na Litvínov. Hned za značkou jsou totiž problémové úseky: Zatáčky, ve kterých řidiči sjíždějí ze silnice do příkopu či hůře do protisměru, zvláště při dešti nebo sněžení.

Poslední nehoda, při které se převrátilo auto a řidička skončila v nemocnici, se stala 18. března. Není ale prakticky měsíc, kdy by se při změně počasí nestal téměř totožný karambol.

Psali jsme:

{article 19506}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

{article 13131}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

{article 10349}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru