Muž jezdil po Mostě bez technické a bez řidičáku, zato ale s drogou v krvi
Foto: MP Most
Most

Most - Při kontrolní činnosti uviděli strážníci v Mostě řidiče, který parkoval na vyhrazeném místě pro invalidy, a když uviděl vozidlo městské policie, snažil se hlídce ujet.

Motohlídka vozidlo okamžitě za pomocí výstražného modrého světla s nápisem "STOP" zastavila ještě na uvedeném parkovišti. Ve vozidle se nacházely dvě osoby, muž a žena.

Strážníci provedli kontrolu totožnosti obou osob a dokladů potřebných k řízení motorových vozidel. Muž odpověděl, že má jen občanský průkaz a řidičský průkaz nemá, protože má asi stále vysloven zákaz řízení.

Strážníci na místo přivolali policisty Policie ČR, kteří provedli u řidiče test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel jako pozitivní. Dále policisté zjistili kontrolou totožnosti, že spolujezdkyně je v celostátním pátrání. Z toho důvodu si hlídka policistů převzala oba podezřelé a převezla je na služebnu obvodního oddělení Policie ČR k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru