Incident v mostecké restauraci: Muž vytáhl na servírku nůž, když nechtěla donést skleničky
ilustrační foto
Most

Most - Obsluha mostecké restaurace požádala o pomoc strážníků na lince 156, a uvedla, že se v restauraci pohádali a následně začali napadat čtyři podnapilí muži, a nyní začali ohrožovat i ji.

K události byly okamžitě vyslány dvě nejbližší motohlídky strážníků, kteří se na místě spojili s oznamovatelkou. Ta uvedla, že se muži mezi sebou začali vzájemně napadat, a ona jim proto odmítala dále podávat alkoholické nápoje. Jeden z nich to vyřešil tak, že šel koupit peprmintový likér do vedlejší večerky a vybídl obsluhu, aby jim donesla skleničky. To odmítla a vyzvala je k opuštění restaurace.

Host ji pak začal slovně napadat a ohrožovat nožem, proto ihned zavolala na pomoc strážníky. Strážníci po příjezdu na místo muže vyzvali, aby nůž vydal. Ten se je však pokusil napadnout, proto strážníci použili donucovací prostředky, muže svedli na zem a nasadili mu pouta.

Když se muž zklidnil, vyvedli ho strážníci na vzduch a provedli dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu, která prokázala bezmála 3 promile. Mezitím druhá hlídka strážníků dohlédla na zaplacení útraty a doprovodila ostatní aktéry potyčky ven, přičemž jeden z nich byl tak podnapilý, že upadl a zranil si rameno. Tomu strážníci přivolali zdravotnickou záchrannou službu.

Podezřelého muže a celou událost včetně fotodokumentace poškozeného restauračního zařízení předali strážníci přítomným policistům Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru