Zákaz řízení? Řidičovi to bylo úplně jedno. Do Mostu si navíc vyrazil pod vlivem pervitinu
Dopravní kontrola. Ilustrační foto: archiv
Most

Most - Mostecká policie obvinila 32letého muže z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Ten měl mařit výkon rozhodnutí jiného orgánu veřejné moci a navíc měl být pod vlivem návykové látky.

Muž z Bíliny v Mostě řídil osobní vozidlo po ulici Moskevská, kde byl zastaven a kontrolován v odpolední době hlídkou policie. Policisté na místě šetřením zjistili, že muž má vydaný zákaz řízení všech motorových vozidel od letošního léta až do roku 2022.

Hlídka u něj provedla i test na návykové látky, který byl pozitivní na amfetamin. Toxikologickým rozborem krve byla v krvi prokázána přítomnost metamfetaminu, s ohledem na vykázanou hodnotu bude toto řešeno v rámci přestupku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru