Ze 16 zkontrolovaných vozidel 12 přestupků! Takhle dopadla další dopravní akce na Mostecku
Foto zdroj: Policie ČR
Most

Mostecko - Na silnicích mosteckého okresu proběhla koncem týdne krajská dopravně bezpečnostní akce. Ta byla opětovně zaměřena na kontrolu dodržování stanovených rychlostních limitů.

Během ní policisté zkontrolovali 16 vozidel a odhalili 12 přestupků v dopravě. I při této akci se našlo 11 řidičů, kteří šlápli na plyn více, než je dovoleno a vyinkasovali pokuty ve výši 12 500 korun. Jedno vozidlo se na komunikacích pohybovalo v nevyhovujícím technickém stavu.

"Hlídky mosteckých dopravních policistů dodržování pravidel silničního provozu kontrolovaly na všech silnicích I. třídy a stanoviště během dne měnily. I nadále budou na vozovkách mosteckého regionu probíhat další dopravní kontroly a řidiči budou pod drobnohledem policistů," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru