Mostečan řádil ve dvou domech! Ničil dveře, schránky, výtah a další zařízení
Ilustrační foto
Most

Most - Nepochopitelné jednání zaznamenali mostečtí policisté, kteří se zabývali případem poškození majetku u dvou obytných domů v Mostě. Díky osobní a místní znalosti odhalili totožnost muže, který má mít toto řádění na svědomí. Vyšetřovatel 20letého Mostečana obvinil z přečinu poškození cizí věci. Motiv jeho jednání je opravdu kuriózní, prý měl vztek.

U obytného domu v ulici Budovatelů, kam přišel v noci za známým, měl poškodit vstupní dveře, následně vytrhal poštovní schránky, vytrhal i vodiče u instalačních lišt, poškodil LED svítidla, poničil kameru bezpečnostního systému a výmalbu na chodbě. Společenství vlastníků zanechal hmotnou škodu ve výši téměř 34 tisíc korun.

"Ve stejném duchu pokračoval o pár dnů později v ulici Vrchlického. I tam šel za kamarádem a v pozdně nočních hodinách. Trochu se rozeběhl a tělem měl vyrazit dveře do domu, odtrhl optickou závoru výtahu a poté prý klepal na dveře u bytů, protože nevěděl, kde kamarád přesně bydlí," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková. Nikde neuspěl. Při odchodu venku u domu zapálil umělohmotný kryt větracího otvoru, čímž poškodil omítku. Bytové družstvo odhadlo, že jim výtržník způsobil škodu za 23 tisíc korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru