Ilustrační foto
Most

Bílina - Existuje několik obecně známých situací, kterým se lidově říká „lepidlo na policajty“. Jednou z nich je polovrak auta, bez registračních značek, tažený na laně uprostřed sídliště.

V tomto konkrétním případě neušlo zraku strážníkůvozidlo, kterému kromě jiných dílů chybělo zadní okno, zadní světlo, registrační značka a přes popraskané přední okno by měl s bezpečným výhledem problémy i pohádkový pan Bystrozraký, „ausgerechnet“ když s tím jeli "na férovku" přes půl Ústeckého kraje.

Přidáme-li k tomu zjištění, že vozidlo je vyřazeno z provozu a tudíž nemá na silnici co pohledávat, je absence povinného pojištění jen jakýmsi doplňkem předchozího.

Perličkou na celé situaci byla argumentace řidiče vlečného vozidla. Pohoršoval se nad tím, že se hlídka zaměřila zrovna na ně, ale jiných osob, které jezdí bez řidičského oprávnění, si prý strážníci nevšímají. Bylo totiž zjištěno, že muž, který řídil vlečené vozidlo je právě jedním z těch, kteří řidičským průkazem nedisponují. Přivolaná hlídka Policie ČR muži zakázala další jízdu a strážníci po nezbytných úkonech odeslali správnímu orgánu oznámení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru