Sedmnáctiletý chlapec v Mostě pil alkohol na dětském hřišti, potom u něj našli tyto zbraně
Sedmnáctiletý chlapec na dětském hřišti pil alkohol a střílel z airsoftové pistole. Zasahovali strážníci. Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil muž, že na dětském hřišti popíjí omladina alkohol a střílí z nějaké zbraně. K oznámení byla vyslána motohlídka strážníků, kteří na místě zjistili osm mladistvých osob.

Sedmnáctiletí chlapci uvedli, že nepijí alkohol, ale energetické nápoje. Na dotaz strážníků, zda u sebe mají zbraň, se jeden z nich doznal, že u sebe má nůž a airsoftovou pistoli. Dále strážníkům přiznal, že z airsoftové pistole vystřelil čtyřikrát na prázdnou plechovku. Také přiznal, že požil alkoholický nápoj Cider.

"Strážníci u něj provedli dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu s pozitivním výsledkem. Následně strážníkům odevzdal zbraň a náboje a strážníci ho předali do rukou zákonného zástupce," sdělila tisková mluvčí Městské policie Most Veronika Loucká.

Jednání mladistvého vykazující znaky přestupku postoupili strážníci k dalšímu šetření správnímu orgánu. Zajištěnou pistoli pak předali na příslušné oddělení Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru