Jízda Mostem měla pro řidiče (41) nečekaný konec, musel doprovodit policisty na služebnu
ilustrační foto
Most

Most - Policisté hlídkové služby stavěli o víkendu v mostecké ulici Vítězslava Nezvala řidiče osobního vozidla značky Škoda. Řidič policistům nepředložil řidičský průkaz.

Policisty byl vyzván k provedení orientačního testu na drogy, který byl pozitivní na amfetamin a opiáty. Dechová zkouška na alkohol byla negativní. Šetřením hlídky na místě bylo zjištěno, že motorista má od soudu vydán zákaz řízení motorových vozidel v trvání 48 měsíců platný do roku 2023.

"Muži v uniformách řidiče zadrželi a převezli ho na policejní oddělení k dalším úkonům. Policisté dopravního inspektorátu nyní 41letému muži z Mostu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru