Žena se bála o svou matku, seniorka v bytě nereagovala na zvonek
ilustrační foto
Most

Most - Na lince 156 požádala o pomoc strážníků žena, že se nachází u bytu své 77leté maminky, na kterou se nemůže dozvonit. Dále uvedla, že s matkou ještě dopoledne mluvila, nikam se nechystala, a že se nyní obává o její zdraví.

Operační pracovník na místo vyslal hlídku strážníků a zároveň prověřil, zda není žena hospitalizovaná v nemocnici. Strážníci se po příjezdu na místo spojili s oznamovatelkou a zazvonili na domovní zvonek. Seniorka strážníkům otevřela, byla v pořádku a omluvila se strážníkům i dceři, že neslyšela zvonek kvůli hlasité televizi. Omluva nebyla zapotřebí, všichni zúčastnění měli radost, že je paní v pořádku.

Na linku 156 oznámil muž, že se před obchodním centrem nachází velmi starý muž, který je zmatený a pravděpodobně nemůže najít místo bydliště. Strážníci na místě uvedeného muže oslovili a ten strážníkům sdělil, že byl v obchodě a cestu domů zná, jen ho bolí nohy a musí odpočívat. Muž přes svůj vysoký věk a nedoslýchavost se strážníky čile komunikoval a nejevil známky zmatenosti. Strážníci přesto devadesátiletého muže vzhledem k jeho pokročilému věku doprovodili domů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru