Viděli jste policisty a strážníky na jezeře? Cvičili první pomoc a záchranu tonoucích
Foto: MP Litvínov
Most

Most - Litvínovští strážníci společně s kolegy z Městské policie Most a Policie ČR cvičili na jezeře Most. Kromě záchrany ve vodě měli na programu také výcvik používání donucovacích prostředků a první pomoc.

 

"Společná cvičení jsou vždy ku prospěchu. Strážníci a policisté si předávají zkušenosti a při službě v terénu jsou jejich zásahy mnohem koordinovanější, pokud mají možnost si je společně předem procvičit," pochválil společnou akci velitel Městské policie Litvínov Martin Klika.

Záchrana na vodě je aktuální před blížícími se prázdninami. V minulých letech zasahovali strážníci z Litvínova na vodních plochách Nového Záluží. Při výcviku si strážníci procvičovali například hod záchranným lanem a se záchranáři první pomoc tonoucím.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru