Dejte mi tři lahve whisky, poručil si mladí ve večerce. Pak s alkoholem rychle utekl
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Teprve devatenáctiletý mladík čelí obvinění z přečinu krádeže. Mladý muž měl dle policie přijít ještě s další osobou do jedné prodejny na mosteckém sídlišti Liščí vrch v podvečerní době. A neměl čisté úmysly.

Následně si u prodejního pultu objednal tři lahve tvrdého alkoholu, cigarety a sladkosti, vše v celkové hodnotě 1 557 korun. Zboží si uložil do tašky a poté měl z prodejny vyběhnout, aniž by za zboží zaplatil.

"Prodejce dvojici pronásledoval, ale nedohonil je. Kdo má krádež na svědomí, objasnili policisté obvodního oddělení Most Zahradní. Obviněný mladík kradl i přesto, že byl loni odsouzen za majetkový delikt k podmíněnému trestu. Na základě soudem vydaného příkazu k dodání do výkonu tresu odnětí svobody byl Mostečan tento měsíc zadržen policisty na mosteckém sídlišti Zahradní a posléze byl eskortování do věznice, kde si bude odpykávat jiný trestný čin," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Odcizené věci policisté nezajistili, ty obviněný údajně zpeněžil.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru