Jezera přitáhla i zloděje. Policisté vyšetřují dva případy okradených lidí
Jezero Most. Foto: e-deniky.cz
Most

Most - Mostecká policie zaznamenala dva případy, kdy minulý týden zavítali na vodní plochy i zloději.

Zklamáním skončil výlet k jezeru Most pro jednoho muže z Moravy. Jel se vykoupat a své auto nechal na přilehlém parkovišti. "Poté, co chtěl odjet, zjistil, že jeho automobil navštívil nezvaný host. Ten mu ze zavazadlového prostoru odcizil peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady a platební kartou. Poškozený Moravan vyčíslil způsobenou škodu na částku osm tisíc korun," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Ani další okradený nebyl z Mostu. Ten se přijel podívat s karavanem na jezero Matylda z Prahy. Neprozřetelně si nechal venku přes noc volně odložené koloběžky, o které přišel. Neznámý zloděj mu zanechal škodu za 34 tisíc korun.

Oba případy nyní šetří policisté mosteckého obvodního oddělení. "Policie v souvislosti s těmito krádežemi apeluje na občany, kteří v těchto letních a horkých dnech navštěvují koupaliště a jiné vodní plochy, aby byli více opatrní na své osobní věci, nenosili s sebou zbytečně větší finanční obnosy a doklady a aby si zajistili hlídání svých svršků či tašek v době nepřítomnosti. Ve vozidlech by neměli nechávat viditelně odložené věci, které by mohly přilákat zloděje. Jedině tak si mohou ušetřit následné nepříjemné důsledky těchto krádeží," doporučují policisté.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru