Muž a žena stíhali lupiče, který přepadl jinou ženu u bloku 517. Policisté je hledají kvůli svědectví
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mostečtí kriminalisté vyšetřují loupež, která se stala v pondělí 14. června 2021. Policie hledá dva svědky přepadení.

"Kolem 22.45 hodiny v mostecké ulici K. H. Borovského poblíž autobusové zastávky MHD u bloku 517 přecházela poškozená žena vozovku přes přechod spolu s další ženou, když k ní měl náhle přijít neznámý muž, který ji za užití násilí vytrhl z ruky peněženku s hotovostí a doklady a poté z místa utekl. Poškozená běžela za ním a volala o pomoc," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Podle zjištění policistů se na místě zrovna nacházel muž a žena, kteří za pachatelem běželi. Kriminalisté by chtěli tyto svědky vyslechnout, a proto je žádají, aby se přihlásili na policii prostřednictvím linky 158.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru