AKTUÁLNĚ: Vážná havárie u Korozluk, druhá u Litvínova a několik dalších po celém kraji
Ilustrační foto
Most

Mostecko, Ústecký kraj - Ráno plné vážných havárií. Takový je aktuální stav na silnicích v Ústeckém kraji ve chvíli vydání článku. Záchranné akce se odehrávají u Mostu, Lovosic i na Děčínsku.

Na silnici 15 spojující Most a Louny u obce Korozluky probíhá vyšetřování nehody, která se stala před šestou hodinou ranní. Střetla se dvě osobní auta, došlo tam ke zranění. Na místě jsou kromě policistů také zdravotničtí záchranáři.  Na Mostecku je aktuálně také další nehoda na silnici mezi Litvínovem a Mostem. Ta se obešla bez zranění.

Vozidla hlavních složek integrovaného záchranného systému směřovala v úterý ráno také na Litoměřicko. Dvě osobní auta a jedno převrácené nákladní vozidlo na silně namrzlé vozovce jsou na silnici u Lovosic na Lukavec. Probíhají záchranné a vyprošťovací práce. U obce Hlinná rovněž na Litoměřicku narazilo osobní auto do stromu, vozidlo částečně zasahuje do jízdního pruhu. Na místo směřují policisté, nikdo se nezranil.

Vyšetřování nehody probíhá na silnici 258 u obce Řehlovice. Je tam havarované osobní auto v příkopu. Nikomu se nic nestalo.

V příkopu skončilo auto také u obce Růžová na Děčínsku. Tady je nehoda vážnější, na místo byla kromě policistů volána také zdravotnická záchranná služba a hasiči. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru