FOTO: V Mostě vznikly nové sdílené kanceláře, mohou pomoci mladým podnikatelům v začátku
Coworking Most. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - V pasáži U Lva vedle magistrátu v Mostě bylo ve středu odpoledne slavnostně otevřeno Coworking Most - COMO. Jde o takzvané sdílené kanceláře.

Nabízejí prostor pro podnikatelské začátky a aktivity.  Využít ho lze jednorázově nebo měsíčně. Do poloviny října bude provoz pro zájemce zdarma. "Je to pilotní projekt, kterým chceme prezentovat naši podporu podnikatelům. Myslím si, že se hodně povedlo a doufám, že bude hojně navštěvováno mladými podnikateli," uvedl při zahájení provozu náměstek primátora Marek Hrvol. Ceny jsou velmi příznivé. Například deset hodin s možností využít na jednu hodinu zasedací místnost vyjdou na tři stovky. Takzvaný "inkubační" měsíční tarif přijde na pět set korun a jde o pronájem kanceláře bez omezení hodin.

Webové stránky centra s dalšími informacemi najdete zde.

Foto

edeniky 4563

edeniky 4561

edeniky 4564

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru