Dočesná přinesla hodně zábavy a méně nepořádku
Foto: město Žatec
Most

Žatec – Vratné kelímky, které se na letošní Dočesné používaly premiérově, výrazně přispěly k větší čistotě města už během tradičních Slavnostní chmele. A placený vstup do Letního kině hudebnímu festivalu, jenž v něm probíhal, rozhodně neuškodil – přírodní amfiteátr byl zcela plný a se skvělou atmosférou.

Obě pozitivní zkušenosti zdůraznily úspěch letošní Dočesné, která opět zaplnila Žatec jeho obyvateli i návštěvníky z mnoha jiných měst i zemí. Dobrá nálada panovala v pátek a sobotu nejen v historickém centru, ale i při doprovodných akcích. Lidé se bavili jak prohlídkami Muzea Homolupulů, tak návštěvou areálu chovatelů, ale skvělou atmosféru měl třeba i sobotní festival Underwall pod Nákladní ulicí. A zatímco prostory se zábavními atrakcemi byly nabité energií a hlukem, Klášterní zahrada nabídla oázu klidu a pohody. Víkendová akce potvrdila, že Dočesná patří k významným událostem města i celého regionu. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru